Cégbemutató

Munkatársaink immár tizenöt éve dolgoznak a hazai piacon lemezmegmunkáló gépek importja és értékesítése területén. Cégünk folyamatosan nyomon követi a vevők igényeit, ezért kínálatunk egyre bővül és változik. Igyekeztünk és igyekszünk a jövőben is a lehető legjobb ár-érték arányú szerszámgépeket ajánlani, mindezt úgy, hogy a gyártók fejlett műszaki kultúrája és folyamatos műszaki fejlesztése erősítse a hazai felhasználók érdeklődését és bizalmát.

A lemezmegmunkálás és fémszerkezet gyártás teljes területét felölelő technológiák megmunkáló gépeinek igen széles választékát ajánljuk: élhajlítás, lemezdarabolás, lemezhengerítés, rúd- cső- és profildarabolás, cső- és profilhengerítés, csőhajlítás, lemez- és profillyukasztás, sajtolás, préselés, csőgyártás, termikus vágások, bádogos munkák, kovácsolás, fúrás, stb. 

A korábbi években eladott eszközök jelentős hányada modern CNC vezérléssel felszerelt gép, melyek tartósan a vevők megelégedettségével dolgoznak Magyarország egész területén. Beszerzési területünk bővült Távol-Kelettel, azon vevőkör igényeinek kielégítésére, akiknek nincsen szükségük CNC-vezérléssel ellátott gépekre. Az általunk forgalmazott kínai gépek egyszerűek, erős felépítésűek és üzembiztosak.

Cégbemutató
Minden szerszámgépet leszállítva, bemozgatva, telepítve, olajjal feltöltve, üzembe helyezve, betanítva, magyar dokumentációval és garanciával adunk át. Az eladott gépek üzembe helyezését, szervizelését (garanciális és garancián túli) is saját szakember gárdával végezzük!

Kérésre termékeinkről katalógusokat, az általunk eladott és üzembe helyezett gépekről referencialistát küldünk. Sőt lehetőség van a referenciahelyeken a már működő szerszámgépek megtekintésre is.

Reméljük rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és bízunk benne, hogy hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önt is.

Tisztelettel:

Pekárik_János

Pekárik János

ügyvezető igazgató